• Admin

WAAROM WERK IK NIET MET WEEKMENU’S

Vaak merk ik aan mijn klanten dat ze van alles geprobeerd hebben om af te vallen.

Van shakes, koolhydraatarm, eiwitrijk, jezelf boycotten en al dat lekkers laten staan tot het volgen van kant en klare weekmenu’s uit boeken.


Dan vraag ik wat het effect was van de gevolgde diëten. Meestal hadden ze wel resultaat zolang ze het dieet strikt volgde. Tot ze op een dag weer ‘gewoon’ gingen eten en (weer) in gewicht aankwamen.


Herken jij je hier ook in?

Daarom je het zooooo belangrijk om een eetschema te volgen die niet mijlenver weg ligt van je huidige eetpatroon.

Als ik jou een kant en klaar weekmenu mee zou geven, dan is dat MIJN eetschema en NIET die van JOU.


Ik maak een persoonlijk basismenu waarmee jij zelf jouw eigen menu’s gaat samenstellen en waarop je eindeloos kunt variëren. Hierdoor leer je meer bewuste keuzes maken en houd je rekening MET JE EIGEN WENSEN, zodat je niet teveel het gevoel hebt dat je ‘op dieet’ bent.


Dit heeft veel meer kans van slagen om het vol te houden, ook op lange termijn. Het moet een levensstijl worden waar jij je fijn bij voelt, wat bij jou past en niet een wurgdieet waarbij je niets mag en jij jezelf van alles moet ontzeggen.


Blijf dicht bij jezelf, dan heb je meer kans van slagen.5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven