• Admin

KOOLHYDRAATARM DIEET

Er moet me iets van het hart.


Regelmatig lees ik berichten over koolhydraatarm eten en wat voor fantastisch resultaat je hiermee boekt, zo’n kilo per dag als je de berichten moet geloven.


Denk je eens even in, als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook zo. Daarbij, als je 7 kilo per week zou afvallen, dan kun je ook 7 kilo per week aankomen!

Denk je eens in, zul je alleen op VETMASSA afvallen? Of ook op SPIERMASSA en zo slapper en futlozer worden?

Denk je eens in, zul je ALLE VOEDINGSSTOFFEN binnen krijgen? Of zullen er TEKORTEN ontstaan waardoor jij je slapper en futlozer gaat voelen met dof haar en een grauwe huid?

Denk je eens in, ga je dit DE REST VAN JE LEVEN volhouden? Of STOP je er na verloop van tijd mee omdat GEEN MENS dit kan volhouden?


Koolhydraten is een van de macro nutriënten, naast eiwitten en vetten. Als je bijna geen koolhydraten meer eet, MOET je meer eiwitten en vetten gaan eten. Wetenschappelijk is nog niet bewezen wat het effect is op langere termijn als je koolhydraten skipt uit je voedingspatroon.


Koolhydraten heeft je lichaam nodig voor de energie. Bedenk je eens (vooral als je intensief sport voor nog meer resultaat) waar je lichaam die energie vandaan moet halen zonder je lichaam uit te putten?


Dus, als je op de GEZONDE MANIER wilt afvallen, kies dan voor de langere termijn en doe dat ZONDER dat je macronutriënten gaat skippen.


Koolhydraten horen in een gezond en gevarieerd voedingspatroon als jij van je lichaam houdt en daar zo goed mogelijk voor wil zorgen.


En als je er niet zelf uitkomt, schakel dan hulp in van een specialist. Die kan je helpen om op een gezonde en duurzame manier af te vallen, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor jij je meer energiek en vitaler gaat voelen Dat je haar gaat glanzen en jij een gezonde teint krijgt.

En op zo’n manier DAT JE HET OOK VOL KUNT HOUDEN omdat je dicht bij jezelf blijft.


Het is een investering waar je DE REST VAN JE LEVEN profijt van zult hebben.Wat ga jij doen?

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven