• Admin

EET JIJ VOLDOENDE EN VAL JE AF …. OF EET JE BIJNA NIETS EN ER GEBEURT OOK NIETS ?

Veel dames die ik begeleid in mijn praktijk denken dat ze heel anders moeten gaan eten, ingewikkelde recepten moeten gaan maken, dure producten moeten gaan kopen of, nog erger, veel minder moeten gaan eten, als ze door mij gecoacht gaan worden.


Als ze dan mijn voedingsadvies op maat onder ogen krijgen, denken ze dat ik ze op zijn minst wil gaan ‘vetmesten’ . Maar niets is erger dan jezelf uithongeren en je stofwisseling om zeep helpen.


Als jij voldoende eet overdag en ervoor zorgt dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt, boost jij je stofwisseling omhoog. ’s Avonds hoef je dan ook GEEN HONGER te hebben.

Je gaat vet verbranden en valt af.


Ik leer mijn klanten een persoonlijk eetpatroon aan wat dicht bij hen zelf staat en niet mijlenver ervan af. Het is tenslotte niet mijn eetpatroon.


En last but not least, een positieve mindset, DE schakel tot een blijvend succes. Hoe ga JIJ ervoor zorgen dat je dit vol kunt houden? Durf JIJ kritisch naar jezelf te kijken? Hoe ga JIJ om met stress? Boycot JIJ jezelf (terwijl je dit niet in de gaten hebt)?


Allemaal vragen die ook aan bod komen en waar we mee aan de slag gaan. Het is namelijk de bedoeling dat je een BLIJVEND resultaat boekt en dat lukt alleen als jij je lichaam voor 100% kent (en dus ook je ‘valkuilen’) en vooral lief voor jezelf bent.
1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven